Yleinen

Konsertti Suomenlinnassa

Viime viikolla pidimme konsertin Suomenlinnassa sijaitsevassa Linna Barissa. Tarkoituksena oli tarjota mahdollisuus niille, jotka halusivat ilmaista itseään ja jakaa tunteitaan musiikin kautta. He saattoivat luottaa avoimeen lavaan, johon oli jo valmiiksi kiinnitetty soittimia ja äänentoistolaitteita. Kolme tyttöä rohkaistui ja tarjosi meille upeita esityksiä.

Kaikki kutsuttiin lavalle ja jakamaan yleisön kanssa kappaleita, jotka olivat heidän omia luomuksiaan tai covereita heidän suosikeistaan. Halusimme ihmisten valitsevan sanoitukset ja äänet, joiden avulla he voisivat ilmaista tunteitaan ja tuntemuksiaan.

Ensimmäinen laulaja oli lauluntekijä Miisa May, joka lauloi kuusi laulua, joiden sanat olivat peräisin hänen omasta inspiraatiostaan ja luovasta työstään. Hän loi kauniin ilmapiirin ja sitoutti yleisön tunteikkaaseen ympäristöön sillä välin, kun hän lauloi ja soitti pianoa. Nämä suloiset äänet olivat upeita, ja me kaikki nautimme niistä.

Sitten oli Axa Lahti-Nuuttilan vuoro. Hän esitti myös omia kappaleitaan kitaran säestyksellä. Hän päätti jakaa yleisön kanssa tunteitaan, elämänkatsomustaan ja sitä, mitä hänen elämässään tapahtuu. Kaikki tämä auttoi ihmisiä liittymään melodiaan ja sanoituksiin, löytämään niistä oman paikkansa tai omat kokemuksensa, kehittäen näin mielenkiintoisen empatiaa ja iloa tuottavan teoksen.

Ja konsertin päätteeksi oli aikaa Carmen Hurtadolle, yhdelle vapaaehtoisistamme, joka tutki englannin- ja espanjankielisten äänien sekoitusta. Hän tarjosi meille covereita 2000-luvun klassisista espanjalaisista pop-kappaleista akustisena versiona, joka muutti ne country-tyylisiksi kitaransointujensa avulla.

Kutsu kavereita tekstiviestillä mukaan

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    X
    X