Meistä

International Youth Cooperation Suomi (IYC Suomi) on nuorisojärjestö, jonka tarkoitus on kannustaa nuoria osallistumaan hyväntekeväisyystoimintaan. Haluamme auttaa ja palvella heitä, jotka ovat sen tarpeessa, ja elää toistemme puolesta. Uskomme, että solidaarisuuden avulla voimme rakentaa kirkkaampaa tulevaisuutta.

Mitä teemme?

Täytämme tehtävämme:

 1. järjestämällä tilaisuuksia, joiden tavoite on saada nuoria innostumaan vapaaehtoistyöhön tai parantamaan lähimmäistensä hyvinvointia
 2. järjestämällä tiedotus-, opinto- ja koulutustoimintaa, joka avulla autetaan nuoria kehittämään omia kykyjään kehittymällä ihmisinä ja kansalaisina
 3. tasa-arvoa edistävillä tilaisuuksilla
 4. koulutustilaisuuksilla ja -tapahtumilla, jotka edistävät nuorten työllistämistä sekä työ- tai opiskeluelämän laatua
 5. tempauksilla ja kampanjoilla, joiden tarkoitus on edistää hyväntekeväisyystoimintaa
 6. kansainvälisillä projekteilla, joiden avulla edistetään edellä mainittuja taivoitteita
 7. keräämällä varoja, joiden avulla järjestetään edellä mainittuja toimintamuotoja

Lisätietoja IYC toiminnasta Suomessa ja ulkomailla https://iyouthc.org

Kaarina Saarialho
Summer trainee
Pedro Páramo Soto
Pedro Páramo Soto
Project Manager and Volunteer
Aikaisemmin yhteistyössä Espanjan IYC: n kanssa toiminut Pedro on nyt täällä Suomessa jakamassa ammattikokemustaan. Projektikoordinaattori. Pedro tukee myös aktiivisesti vapaaehtoisia monissa aktiviteeteissa. Matkailun opiskelija.  
Viljami Haavisto
Viljami Haavisto
Hallituksen jäsen
Viljami on teologian ja estetiikan ylioppilas, joka työskentelee tällä hetkellä politiikan parissa. Viljami osallistui muun muassa kesällä 2018 Project Ecole -hankkeeseen ja on osallistunut moniin erilaisiin IYC Suomen tempauksiin. Vapaa-ajallaan Viljami harrastaa kirjallisuutta sekä pelaa maahockeytä.
Robert Sandberg
Robert Sandberg
Hallituksen jäsen
Oikeustieteiden opiskelija ja hallituksen jäsen. Muun muassa lukuisiin eri urheilulajeihin, kielten opiskeluun ja kirjallisuuteen intohimoisesti suhtautuva Robert antaa IYC:n käyttöön oman lainopillisen näkökulmansa. Robert oli myös viime kesänä mukana Projet Ecole -koulunkunnostushankkeessa.
Charles Nwoko
Charles Nwoko
Toiminnanjohtaja
Charles on IYC Suomen toiminnanjohtaja ja veturi. Hymyllään hän saa kaikkea hyvälle tuulelle, ideoillaan hän saa meitä liikkeelle. Charles oli mukana IYC Suomen perustamisessa.  
Elias Rautiainen
Elias Rautiainen
Hallituksen jäsen
Hän oli mukana 2017 IYC:n koulunrakennusprojektissa Ugandassa ja haaveilee uudelleen Afrikkaan pääsystä. Suomessa hän osallistuu ennen kaikkea IYC:n musiikkiprojekteihin. Koulutukseltaan Elias on ensihoitaja (amk).
Elle Rautiainen
Elle Rautiainen
Varapuheenjohtaja
Elle opiskelee muusikoksi konservatoriolla ja valmistuttuaan hän aikoo palata ammattikorkeakouluun, yhteisöpedagogian opintojen pariin.  Elle unelmoi työstä, jossa voisi yhdistää nämä kaksi tutkintoa ja päästä työskentelemään monipuolisesti järjestö- sekä kulttuuripiireissä. "Hallituksemme on motivoitunut ja idearikas"
Santi Rodriguez
Santi Rodriguez
Hallituksen jäsen
Santi tuli Suomeen opiskelupaikan perässä ja löysi uuden kodin. Nykyään opiskelee graafiseksi suunnittelijaksi. Hän huolestuu nykynuorison ongelmista ja halua auttaa nuoria löytämään elämäänsä päämäärä ja tarkoitus hyväntekeväisyyden avulla.
Jorge Soria
Jorge Soria
Puheenjohtaja
Jorge "Jyri" Soria on Espanjassa syntynyt innokas kaveri. Hän tutustui IYC:n toimintaan jakamassa aamupalaa Madridin kodittomille. Jorge oli mukana IYC Suomen perustamisryhmässä ja toimii tällä hetkellä hallituksen puheenjohtajana.  Jorge opiskeli taloustiedettä Aalto yliopistossa ja työskentelee nykyään Helsingin yliopistossa tutkijana. Hyväntekeväisyyden lisäksi, mielenkiinnon kohteisiinsa kuuluu luonto, patikointi, kiipeily ja kirjallisuus.

   X
   X