Meistä

International Youth Cooperation Suomi (IYC Suomi) on nuorisojärjestö, jonka tarkoitus on kannustaa nuoria osallistumaan hyväntekeväisyystoimintaan. Haluamme auttaa ja palvella heitä, jotka ovat sen tarpeessa, ja elää toistemme puolesta. Uskomme, että solidaarisuuden avulla voimme rakentaa kirkkaampaa tulevaisuutta.

Mitä teemme?

Täytämme tehtävämme:

 1. järjestämällä tilaisuuksia, joiden tavoite on saada nuoria innostumaan vapaaehtoistyöhön tai parantamaan lähimmäistensä hyvinvointia
 2. järjestämällä tiedotus-, opinto- ja koulutustoimintaa, joka avulla autetaan nuoria kehittämään omia kykyjään kehittymällä ihmisinä ja kansalaisina
 3. tasa-arvoa edistävillä tilaisuuksilla
 4. koulutustilaisuuksilla ja -tapahtumilla, jotka edistävät nuorten työllistämistä sekä työ- tai opiskeluelämän laatua
 5. tempauksilla ja kampanjoilla, joiden tarkoitus on edistää hyväntekeväisyystoimintaa
 6. kansainvälisillä projekteilla, joiden avulla edistetään edellä mainittuja taivoitteita
 7. keräämällä varoja, joiden avulla järjestetään edellä mainittuja toimintamuotoja

Lisätietoja IYC toiminnasta Suomessa ja ulkomailla https://iyouthc.org

Alexandra Lahti-Nuuttila
Alexandra Lahti-Nuuttila
Pääsihteeri
Alexandra on valmistunut filosofian maisteriksi Helsingin yliopistosta Slavistiikan ja baltologian opintosuunnasta ja puhuu sujuvasti kuutta kieltä. Hän on ollut aktiivinen vapaaehtoinen vuodesta 2020 ja ollut hallituksen jäsen vuodesta 2022. Alexandra on ollut mukana eri solidaarisuushankkeiden toteutuksessa, mm. musiikkihanke, ja hänellä on paljon kokemusta lapsi- ja nuorisotyöstä. Hän on tehnyt töitä mm. ohjaajana erityistukea tarvitseville nuorille. Tulevaisuudessa Alexandra unelmoi työstä, jossa hän voi tukea lasten ja nuorten kasvua ja hyvinvointia yhteiskunnassa. Häntä kiinnostaa erityisesti työ erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten kanssa.
Siyan Zhuang
Siyan Zhuang
Varajäsen
Siyanilla on näkemys nuorten ja vanhusten hengailusta useammin toistensa kanssa. Tässä visiossa sukupolvien kohtaamiset rikastavat ja syventävät yksilön ja yhteiskunnan inhimillisyyden tunnetta. Siyan laulaa kuorossa
Gerardo Falcón
Gerardo Falcón
Varajäsen
Gerardo on meksikolainen kestävän kehityksen ammattilainen, joka on omistautunut positiivisen muutoksen luomiseen. Gerardolla on vahva perusta ympäristösuunnittelussa, ja hänellä on kokemusta sekä yritys- että voittoa tavoittelemattomilta aloilta. Gerardo osallistuu aktiivisesti sosiaalisen kestävyyden aloitteisiin tekemällä yhteistyötä kansalaisjärjestöjen kanssa syrjäytyneiden yhteisöjen voimaannuttamiseksi ja puolustamalla kunnollisten työpaikkojen luomista ja mikroyrittäjyyttä, tuloja tuottavaa toimintaa ja alkuperäiskansojen nuorten koulutusta. Gerardon harrastuksia ovat gastronomia, elokuvateatteri ja patikointi.
Aino Okinyo
Aino Okinyo
Varajäsen
Aino Okinyo on IYC:n hallituksen varajäsen. IYC oli yksi hänen ensimmäisistä kansalaisjärjestötöistä vuonna 2021, ja hän oli vaikuttunut kaikista hienoista projekteista, joita teimme nuorten kanssa. Hän pitää tärkeänä luoda yhteiskuntaan ilmapiiri, jossa ihmiset välittävät toisista ja heillä on mahdollisuus auttaa muita ihmisiä. Hän toivoo, että jokainen löytää itselleen sopivia vapaaehtoistyömahdollisuuksia ja ettei kukaan jää yksin omien haasteidensa kanssa.
Felix Leminen
Felix Leminen
Hallituksen jäsen
Felix on opetusteknologia-alan yrittäjä, joka keskittyy erityisesti kieltenopetukseen. Hän pyrkii edistämään nuorten yrittäjien taitoja sekä Suomessa että kansainvälisesti. Felix arvostaa IYC:n työtä nuorten hyväksi ja on siksi kiinnostunut osallistumaan sen hallitukseen. Vapaa-ajallaan hän harrastaa lukemista ja CrossFit:ia.
Kinga Makfalvi
Kinga Makfalvi
Hallituksen jäsen
Kinga on tällä hetkellä opintojensa lopettamisen ja aloittamisen välissä. Hän on osallistunut useisiin IYC:n aktiviteetteihin, kuten Knitting for Others -projektiin ja ruoan jakeluun, viime vuosina. Nämä toimet ovat tuoneet hänelle paljon iloa, sillä hän on pystynyt edistämään muiden hyvinvointia ja onnellisuutta. Hän on oppinut kuinka paljon ihmiset tarvitsevat toisiaan ja kuinka paljon pienet teot voivat muuttaa ihmisen näkemystä ja asennetta elämään. IYC:n työn kautta sinulla on mahdollisuus oppia lisää avun merkityksestä, kasvatuksesta, ihmissuhteista ja ennen kaikkea toisten palvelemisen tärkeydestä. Hän nauttii monista erilaisista asioista, jotka liittyvät pääasiassa perinteisiin, kulttuuriin ja ihmisiin. Hän nauttii ulkoilusta, tanssimisesta ja askarteluista.
Diego González
Diego González
Varapuheenjohtaja
Diego on espanjalainen tohtoritutkija Helsingissä. Vapaa-ajallaan hän pitää ystävien tapaamisesta, ruoanlaitosta ja soutamisesta. Hän on toiminut vapaaehtoisena ja lähetystyöntekijänä eri organisaatioissa ja maissa ympäri maailmaa, mukaan lukien IYC Suomi, jossa hän on tehnyt aktiivisesti yhteistyötä viimeiset kolme vuotta. Sitoutuneena parantamaan muiden elämää, hän odottaa nyt osallistuvansa IYC:n laajentamiseen, tavoittamiseen ja kehittämiseen.
Árpád Demeter
Árpád Demeter
Hallituksen jäsen
Árpád Demeter on ollut mukana IYC:ssä vuodesta 2022. Hän opiskelee arkkitehtuuria toista vuottaan Aalto-yliopistossa ja harjoittelee myös taekwondoa maajoukkueessa. Hän on ollut mukana järjestämässä kansainvälisen vuoden tapahtumia ja toiminut vapaaehtoisena kampanjoissa aina kun se on mahdollista.
Jorge Soria
Jorge Soria
Puheenjohtaja
Jorge "Jyri" Soria on Espanjassa syntynyt innokas kaveri. Hän tutustui IYC:n toimintaan jakamassa aamupalaa Madridin kodittomille. Jorge oli mukana IYC Suomen perustamisryhmässä ja toimii tällä hetkellä hallituksen puheenjohtajana.  Jorge opiskeli taloustiedettä Aalto yliopistossa ja työskentelee nykyään Helsingin yliopistossa tutkijana. Hyväntekeväisyyden lisäksi, mielenkiinnon kohteisiinsa kuuluu luonto, patikointi, kiipeily ja kirjallisuus.

   X
   X