Yleinen

EKOVAPAAEHTOISTOIMINTA KESÄLLÄ

Olemme järjestäneet kesäisin monia ekovapaaehtoistoimia, joissa on keskitytty meren puhdistamisesta kajakilla liikkuen, roskien keräämiseen ja poistamiseen maasta, nuorten kannustamiseen ympäristönsuojelun tärkeydestä jne. On ollut ilo nähdä, miten vapaaehtoiset ovat osallistuneet, tehneet parhaansa ja alkaneet kehittää tietoisuutta kaikista ilmastonmuutokseen, luontoon tai ihmisen toiminnan vaikutuksiin liittyvistä kysymyksistä.


Kaksi viimeistä järjestämäämme toimintaa koostuivat meren puhdistamisesta kajakilla. Ajattelimme, että tämän lisäksi vapaaehtoiset voivat saada täydellisen kokemuksen: toisaalta osallistut ympäristötilanteen parantamiseen, kun poistat merestä muovijätettä ja muita epäpuhtauksia. Toisaalta vietät hauskaa aikaa, harrastat urheilua ja tutustut uusiin ihmisiin.

Tulokset olivat niin hyviä, varsinkin toisena päivänä, kun menimme Espoon Laguuni Keilikselle. Vapaaehtoiset löysivät niin paljon roskia, että ne täyttivät kaksi jätesäkkiä. Olemme iloisia siitä, että voimme luottaa nuoriin, jotka ovat sitoutuneita ja tietoisia luonnonympäristöstämme huolehtimisesta. Heidän esimerkkinsä on tarpeen ekologisuuden, luonnonhoidon ja kierrätyksen hengen levittämiseksi.


Ilmastonmuutos on tosiasia. Se on asia, jonka seuraukset alkavat aiheuttaa ongelmia monissa paikoissa planeetallamme. Nyt on aika toimia, muuten voi olla myöhäistä. Meille on ratkaisevan tärkeää rohkaista nuoria tähän tietoisuuteen ja edistää sen mukaista toimintaa.

Kutsu kavereita tekstiviestillä mukaan

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    X
    X