Yleinen

TIEDÄ MITEN OLI MEIDÄN 2023

On ilo ilmoittaa, että vuoden 2023 raporttilehti on julkaistu. Tähän julkaisuun olemme koonneet kaikki viime vuoden aikana toteutetut tärkeimmät toimet, tapahtumat ja hankkeet. Tämän raportin avulla haluamme tuoda ihmiset lähemmäs järjestöä, olla avoimia ja kertoa, mitä olemme tehneet, kuka meitä on tukenut sekä kenelle kaikki työmme on tehty.

Kuten raportissa mainitaan, kaikki saavutukset eivät olisi olleet mahdollisia ilman vapaaehtoisten, yksittäisten henkilöiden, yhteisöjen ja eri organisaatioiden tukea, apua ja yhteistyötä, joiden ansiosta kaikki tavoitteet ovat olleet helpompia ja edullisempia. Me emme voisi tuntea itseämme onnekkaammiksi kuin tiedämme, että  voimme luottaa heihin. 

Voimme korostaa yli 100 vapaaehtoisen osallistumista ja omistautumista, jotka ovat ainakin kerran osallistuneet toimintaamme, joissa he ovat kokeneet kasvua ja saavuttaneet sellaisia tavoitteita, joita ei ole saavutettu koronaviruspandemian jälkeen. Siksi haluamme ilmaista ylpeytemme ja kiitollisuutemme niille, jotka uskovat tähän hankkeeseen ja tarjoavat aikaansa muiden auttamiseen.

Meistä näyttää siltä, että vapaaehtoistoiminta ja solidaarisuus alkavat vähitellen kiinnostaa yhä enemmän ja voimakkaammin ihmisiä sekä, että vapaaehtoisverkostomme vahvistuu. Siispä jatkamme sen edistämistä ja pyrimme tarjoamaan nuorille välineitä ja resursseja, jotta niiden avulla he voisivat osallistua hyväntekeväisyyden ja solidaarisuuden toimiin. 

Voit tutustua raporttiin täällä: 

SD Version (8,5 MB)

HD Version (2,33 GB)

Kutsu kavereita tekstiviestillä mukaan

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    X
    X