Yleinen

NUORTEN VAPAAEHTOISTOIMINNAN FESTARIT OODISSA

IYC oli mukana Kansalaisareenan järjestämässä nuorten vapaaehtoistoiminnan festareilla Oodissa. Se oli mahtava tilaisuus järjestölle esittäytymään ja mainostamaan työtään ja tapahtumiaan. Samanaikaisesti, muiden ryhmien ja järjestöjen tapaaminen oli mukava ja todella inspiroiva, sillä me saimme nähdä miten muut järjestöt työskentelevät paremman yhteiskunnan puolesta.

Tapahtuma oli jaettu kahteen osaan. Ensimmäinen osa koostui neljästä puheesta, joita eri asiantuntijat pitivät kustakin aiheesta. Frank Martel avasi näyttelyn kiinnostavalla puheella motivaatiosta ja henkilökohtaisesta hyvinvoinnista. Sitten, Minna Koirikivi puhui sosiaalisesta mediasta ja sen vaikutuksesta yhteiskuntaan. Tämän jälkeen vuorossa oli Eeva-Johanna Eloranta, joka kertoi meille mielenterveyden tärkeydestä ja sen vaaroista, mikäli emme huolehdi siitä. Lopuksi Mesi Tanninen puhui nuorten vaikutusvallasta ja nuorten vapaaehtoistoiminnasta. 

Näyttelyn loppuessaan järjestöt siirtyivät kokoustilaan, jossa oli mahdollista kiinnittää meidän julisteita, roll-uppeja ja muita laiteitamme muodostaen tilan, jossa ihmiset pääsivät tutustumaan meidän järjestöön ja saimme selitettyä meidän velvollisuutemme, tietoisuutemme ja työalueemme. 

Tämä oli mahtavaa tilaisuus meille edistää IYC:n toimintaa ja lisätä solidaarisuutta kolmannesta sektorista ja vapaaehtoistyöstä kiinostuneiden nuorten keskuudessa. Haluamme kiittää Kansalaisareenaa tämän tilaisuuden järjestämisestä ja siitä, että tämän tilaisuuden avulla saimme yhteyden niihin ihmisiin, jotka ovat tietoisia niistä haasteista ja tavoitteista, joita meillä kansalaisina on yhteiskunnassamme. 

Kutsu kavereita tekstiviestillä mukaan

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    X
    X