Yleinen

Cooking for others levittää hyvää mieltä

IYC Suomen Cooking for Others -projekti on lähtenyt pyörimään hyvin pandemian keskellä. Cooking for Others koostuu vapaaehtoisista, jotka kokkaavat vapaa-ajallaan ruokaa muille. Idea syntyi muutaman vapaaehtoisemme huomattua hävikkiruokajakelun aikana, että osalla ihmisistä oli vaikeuksia valmistaa ruokaa itselleen sairauksista tai muista haasteista johtuen.

Alkukevään aikana IYC Suomi on saanut muutamia uusia vapaaehtoisia, jotka nauttivat ruuanlaitosta ja haluavat sen avulla tuoda hyvää mieltä muille.

Yksi uusista ja aktiivista Cooking for Others -vapaaehtoisistamme on Trinh, joka valmistaa usein leipiä tai leivonnaisia jaettavaksi. Trinh on kotoisin Vietnamista ja on tehnyt aiemminkin vapaaehtoistyötä sekä Vietnamissa että Suomessa.

– Liityin mukaan Cooking for Others -projektiin yksinkertaisesti siitä syystä, että rakastan kokata muille ja ilahduttaa heitä tekemilläni ruuilla. Samalla minusta on hienoa, jos voin jotenkin auttaa muita ihmisiä pääsemään tämän vaikean ajan läpi jota elämme, Trinh kertoo hymyillen.

Vapaaehtoiset valmistavat aina halutessaan pienen ruoka-annoksen tai esimerkiksi jälkiruuan, jonka IYC:n työntekijät noutavat perjantaisin ja toimittavat eteenpäin lauantaisin. Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinuakin kiinnostaisi osallistua Cooking for Others -ohjelmaan!

Kutsu kavereita tekstiviestillä mukaan

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    X
    X