Yleinen

“SHARE YOUR CHRISTMAS” -KAMPANJA PÄÄTTYI SAAVUTTAEN 2.574€

IYC:n järjestämä joulukampanja on päättynyt ja viimeisten kahden kuukauden aikana kehitetyistä eri toiminnoista ja aktiviteeteista on kertynyt 2 574 euroa. Tämän on mahdollistanut kaikkien yhteistyöhön osallistuneiden ja lahjoittaneiden henkilöiden anteliaisuus ja sitoutuneisuus. 

Voidaan korostaa niitä aktiviteettejä, joita on järjestetty osana kampanjan ohjelma. Näitä ovat solidaarisuusgaala, jota pidettiin Hankenin yliopistossa, Billebeino Padelin isännöimää solidaarisuuspadel-turnaus sekä solidaarisuuspallojen osto, joita levitettiin Helsingin ja Espoon kaupunkien useisiin eri kohteisiin. 

Rahat on jo käytetty lahjojen tuomiseen Perun ja Meksikon lapsille niiden järjestöjen avulla, joiden kanssa olemme tehneet yhteistyötä. Lapset ovat ilahtuneet lahjoistaan ja saaneet kokea joulun taikaa hymyillen ja tuntien sellaisen maagisen tunnelman ja ilon, mikä oli tämän hankkeen päätavoite. 

Voimme siis vain kiittää kaikkia niitä ihmisiä, järjestöjä ja yhteisöjä, jotka ovat tehneet yhteistyötä ja auttaneet tämän kampanjan kehittämisessä. Ilman heidän tukeaan tämä ei olisi ollut mahdollista toteuttaa. Haluamme korostaa, että tänä vuonna yhteistyökumppaneina toimivien laitosten määrä on huomattavasti kasvanut, mikä saa meidät iloisiksi ja toiveikkaiksi, sillä näemme, että motivaatio auttaa ja olla mukana sosiaalisissa hankkeissa kasvaa.

Samanaikaisesti olemme voineet luottaa monien nuorten osallistumiseen, jotka ovat uhranneet aikaansa eri osa-alueiden hoitamiseen, kuten gaalaan osallistujien auttamiseen, ruoanlaittoon, ruoan lahjoittamiseen, musiikki- ja äänentoistolaitteiden lainaamiseen…

Emme kuitenkaan halua pysähtyä tähän, nyt alamme miettiä mahdollisia parannuksia, jotta voisimme saavuttaa samat tai jopa useammat tavoitteet. Myöskin olla entistä kunnianhimoisempia ja houkutella joka kerta yhä enemmän ihmisiä osallistumaan tähän hankkeeseen.

Nähdään ensi vuonna ja sydämemme pohjasta kiitämme teitä kaikkia!

Kutsu kavereita tekstiviestillä mukaan

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    X
    X