Yleinen

Välikoulutus Sipoossa

Viime viikolla vapaaehtoisemme Euroopan solidaarisuusjoukkojen ohjelmasta osallistuivat kaksipäiväiseen koulutusleiriin Sipoossa. He jakoivat kokemuksiaan ja oppimaansa muiden vapaaehtoisten kanssa, jotka ovat eri puolilla maata keskittyneitä eri yhdistyksiin ja hankkeisiin. Se oli loistava tilaisuus syventyä ja saada näkemyksiä, ideoita ja inspiraatiota muilta. 

Koulutusta suunniteltiin Suomen Opetushallituksen läsnä ollessaan, ja virasto lähetti paikalle asiantuntijan tarkistamaan ja arvioimaan menneillä olevia hankkeita sekä nuorten vapaaehtoisten nykytilannetta. Tämä välikoulutus oli jo toinen Euroopan solidaarisuusjoukkojen osallistujille järjestetty tapaaminen, ja sen tarkoituksena oli keskustella ja tarkastella edellisistä kuukausista saatuja kokemuksia, sekä miten valmistautua tuleviin kuukausiin, ja selvittää miten vapaaehtoisten suoritusta voidaan parantaa. 

Vapaaehtoiset pääsivät myös nauttimaan Koulutuskeskus Sopukan upeista laitteista, kun he kävivät retkeilemässä,  pelaamassa pöytätennistä ja lautapelejä, rentoutuivat saunassa sekä lopuksi saivat kylpeä porealtaassa. 

Kutsu kavereita tekstiviestillä mukaan

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    X
    X