Yleinen

Solidaarisuus padel turnaus

Viime lauantaina, 9. joulukuuta, IYC Suomi järjesti solidaarisen padel-turnauksen. Se oli ensimmäinen kertaa, kun järjestömme järjesti tälläistä, ja siitä tuli täysi menestys.

Ajatus tämän turnauksen järjestämisestä syntyi avuliaan Charlie Cedercreutzin avulla, sillä hän ei ainoastaan antanut meille useita padel-kenttiä käyttöön, vain myös kutsui useita ystäviään osallistumaan turnaukseen ja siten auttamaan meitä. Kiitos Charlie!

Iltapäivä oli erittäin viihdyttävä, pelaajat panivat kaiken voimansa pelin voiton saavuttamiseksi. Pelasimme useita kierroksia, kunnes meillä oli pari finalistia, joita palkittiin joulukorilla ja samppanjapullolla.

Meillä oli hauskaa, pelaajilla sekä katsojilla yhtä lailla, varsinkin siksi, koska tiesimme, että tämä turnaus ei ollut samanlainen, kuin muut turnaukset. Tällä kertaa emme pelanneet itseämme varten, vain kaukaisilla alueilla asuvien lasten hymyn puolesta. Tässä hyväntekeväisyysturnauksessa kaikki kerätyt varat menevät toiseen hankkeesemme: joulukampanjaan. Tämän hankkeen avulla keräämme rahaa, jotta Perun ja Meksikon köyhien alueiden lapset saisivat joululahjan. 

Urheilun ja solidaarisuuden yhdistäminen oli hieno kokemus, ja olemme varmoja, että tulemme toteuttamaan tätä vielä monta kertaa!

Kutsu kavereita tekstiviestillä mukaan

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    X
    X