Yleinen

Tervetuloa seikkailupuistoon ja lauluretriittiin

Kuuletko minua? -musiikkihanke jatkuu vielä kesän ajan ja luvassa on paljon yhteistä ohjelmaa. Seuraavana hanke suuntaa seikkailupusto Korkeeseen Helsingin Mustikkamaalle 16.6 klo 18. Kokoonnumme Isoisän-sillalla klo 17.30 ja aikaa puistossa on kuudesta kahdeksaan asti. Puiston jälkeen on mahdollista jäädä vielä piknikille soittamaan ja viettämään aikaa yhdessä. Mukaan voit ilmoittautua Youth Revolution -kalenterissa tai numeroon 0440123399. 

Avoin työpaja laulajille

Kesäkuussa on vielä myös hieno tilaisuus osallistua sopraano Tiia-Maria Saaren ohjaamaan laulutyöpajaan Pietarinkadulla. Työpajan hinta on 40 euroa, mutta hanke korvaa sen osallistujille. Työpajan tavoite on oppia lämmittelemään keho parhaaseen lauluvalmiuteen:

”Keskitymme kehoon ja hengitykseen – ikään kuin toisit instrumenttisi huoltoon ja oppisit itse hieman virittämään sitä, kun osallistut tähän iltaan”, Saari kertoo työpajasta sivuillaan. 

Työpaja järjestetään osoitteessa Pietarinkatu 9 keskiviikkona 15.6 klo 19-21. Voit ilmoittautua mukaan osoitteeseen team.tiiamariasaari@gmail.com ja ilmoittaa samalla tulevasi Kuuletko minua? -hankkeen kautta. Mukaan kannattaa ottaa jumppamatto ja mukavat vaatteet. 

Hankkeen toimintoihin voi edelleen kutsua mukaan uusia ystäviä ja kaikki järjestämämme toiminta on avointa kaikille. Lisätietoja hankkeesta ja tulevista tapahtumista voit kysyä numerosta 0440123399 tai seuraamalla Instagramissa @kuuletko.minua. 

Kutsu kavereita tekstiviestillä mukaan

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    X
    X