Yleinen

Share your Christmas 2023

Olemme aloittaneet solidaarisen joulu varainkeräyskampanjan, jolla kerätään varoja köyhille ja syrjäytymisvaarassa oleville lapsille Meksikossa ja Perussa. Kampanjan tavoitteena on käyttää kerättyjä varoja lahjojen ostamiseen kyseisille lapsille ja antaa heidän kokea tämän vuodenajan taikuutta, viattomuutta ja iloa. 

Kampanjan dynamiikka on sama kuin viime vuonna.  Olemme solmineet kumppanuuden eri laitosten ja instituutioiden kanssa, jonka avulla voimme jakaa mainosjulisteita ja joulupalloja. Jokaisessa julisteessa kerrotaan, miten voi lahjoittaa. Lahjoittaakseen halukkaiden on ostettava joulupallo. Kussakin pallossa on yhden autettavan lapsen nimi ja ikä.

Pallon hinta on täysin vapaavalintainen. Maksutavat ovat näkyvästi esitetty myöskin palloissa. Pallot sisältävät QR-koodin, joka johtaa kampanjan viralliselle verkkosivustolle, josta kaikki tiedot löytyvät.  Verkkosivustolla tarjotaan audiovisuaalista sisältöä kampanjasta, tietoa osallistumisesta ja tervehdyksiä avustusten saajista ja kaikista hankkeeseen liittyvistä asioista. Voit tutustua sivustoon tästä.  

Kutsu kavereita tekstiviestillä mukaan

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    X
    X