Yleinen

MUSIC FOR OTHERS – JUHLA SEURASAARESSA

Järjestimme viime maanantaina kesäjuhlan, jossa Music For Others -projektin vapaaehtoiset kokoontuivat jälleen yhteen. Tavoitteena oli nauttia illasta laulamalla ja kitaraa soittamalla rennossa ilmapiirissä, sekä tarjota mahdollisuus tutustua uusiin ihmisiin, ystävystyä ja ilmaista itseään musiikin kautta.

Ilta oli jaettu kahteen osaan: aluksi vapaaehtoiset esittivät erilaisia lauluja kitaran säestyksellä. Osallistujilla oli mahdollisuus tutustua eri musiikkityyleihin ja kulttuureihin, sillä soittajat kaikki tulivat eri maista ja kulttuureista. Tämä kulttuurien sekoittuminen tarjosi mielenkiintoista oppimista ja antoi ihmisille mahdollisuuden lähestyä muita tapoja ymmärtää musiikkia ja kehittää sitä.

Seuraavaksi tapahtuman osallistujat saivat mahdollisuuden oppia tyypillisiä suomalaisia paritansseja. Ilmapiiri oli hauska ja kaikki nauttivat tansseista joidenkin tanssiaskeleiden vaikeudesta huolimatta. Lopulta osallistujat onnistuivat oppimaan askeleet ja jopa näyttivät oikeilta suomalaisilta tanssijoilta!

Lopuksi nautimme herkullisen aterian juhlistaaksemme toiminnan onnistumista. Ruoan jälkeen oli vielä rentoa yhdessäoloa ja vapaata keskustelua muiden osallistujien ja vapaaehtoisten kesken. Kokonaisuudessaan onnistunut tapahtuma!

Kutsu kavereita tekstiviestillä mukaan

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    X
    X