Yleinen

Maribel Paevere Palkittiin Vuoden Vapaaehtoiseksi

Vapaaehtoisesemme Maribel Paevere palkittiin Vuoden vapaaehtoiseksi. Palkintoa myönsi Kansalaisareena-järjestö, joka keskittyy vapaaehtoistoiminnan edistämiseen sekä yhteistyö- ja kumppanuusverkostojen luomiseen kansalaisjärjestöjen välillä.

Maribel on saanut tämän oikeudenmukaisen kunnianosoituksen hienosta ja inspiroivasta työstä, jota hän on tehnyt vuoden aikana osallistumalla ruoanjakelu projektiin, puhdistamalla merta, huolehtimalla ympäristössä sekä edistämällä vapaaehtoistyötä ja solidaarisuutta luokkatovereidensa keskuudessa.

Hän on esimerkki tuleville sukupolville, sillä hän näyttää ihmisille, että yhteiskunnan parantaminen on mahdollista. Hän on saanut muitakin osallistumaan joihinkin hankkeisimme, kutsumalla heitä osallistumaan toimintoihin.  Kuten Maribel itse sanoo, hän pyrkii aktiivisella asenteella muuttamaan yhteiskuntaa myönteiseen suuntaan.

Maribeliä valittiin yhtenä ehdokkaana tähän palkintoon. Kahta kuukautta kestäneen äänestykseen jälkeen hänet valittiin vuoden vapaaehtoiseksi, emmekä voi sanoa muuta kuin kuinka ylpeitä ja onnellisia olemme siitä, että voimme luottaa häneen.

Kutsu kavereita tekstiviestillä mukaan

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    X
    X