Yleinen

”Hävikkiruuan jako muistutti minua espanjan poikkeustilasta” – miguelin ensimmäinen viikko iyc:llä

Viimein koitti päivä, jolloin sain aloittaa IYC: ssä. Kesäharjoittelun aluksi ideoimme yhdessä hankkeita, joita haluamme tehdä tänä kesänä. Suunnittelimme uusia aktiviteetteja, joiden uskomme auttavan yhteiskuntaa ja mietimme myös, miten voimme etsiä uusia vapaaehtoisia.

Ensimmäinen hanke, johon sain osallistua oli hävikkiruuan jakaminen eli Food for Others. Minulle se oli hyvin vaikuttava kokemus tavata perheet, joille veimme ruokaa, koska se muistutti minua poikkeustilasta Espanjassa. Sen aikana sain myös jakaa ruokaa perheille, jotka tarvitsivat apua tuolloin. Voinkin suositella tätä kokemusta kaikille, koska sen kautta voit nähdä yhteiskunnasta erilaisen näkökulman ja auttaa ihmisiä, joilla ei ole kaikkia elämiseen tarvittavia resursseja.

Palattuamme toimistoon meillä oli viestintäkoulutus, koska halusimme tehdä muutoksia sosiaalisen median sivuillemme. Mielestämme on erittäin tärkeää etsiä uusia vapaaehtoisia ja ilmoittaa itsestämme myös sosiaalisen mediasn kanavissa. Vaihdoimme Instagram-profiiliamme (voit käydä katsomassa sitä! ;)) ja saimme paljon vinkkejä siitä, miten voimme kertoa itsestämme muille sosiaalisessa mediassa.

Viikon loppupuolella kävin vielä mökillä, koska mökin omistaja pyysi meitä ja muutamia ystäviä auttamaan puutarhan hoidossa ja talvella kaatuneiden puiden raivaamisessa. Talo oli kahden tunnin päässä Helsingistä Heinolassa. Vietimme siellä kaksi päivää, minkä jälkeen menimme ystävien kanssa Hankoon rentoutumaan yhdeksi yöksi ja nukkumaan siellä ulkona.

Olen jo nyt erittäin iloinen tästä kokemuksesta, ja tämä on vasta ensimmäinen viikko. Tehdään tästä kesästä yhdessä paras kesä !!!! Toivon tapaavani kaikki teidät, jotka luette tämän.

MIKE

Kutsu kavereita tekstiviestillä mukaan

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    X
    X