Yleinen

Ecovolunteering

Kuten varmaan tiedätte, meidän täytyy täyttää velvollisuutemme ympäristön huolenpidosta. Sen takia järjestämme tapahtumia julkisten puistojen ja merien siivoamiseksi.

Olemme tavanneet maanantaisin Kaivopuistossa klo 12 ja siivonneet siellä klo 15 asti. Sen jälkeen olemme pitäneet piknikejä yhdessä kaikkien vapaaehtoisten kanssa. Meillä on kaikki tarpeelliset varusteet siivoamista varten, kuten hanskoja ja haravia.

Nyt tätä aktiviteettia on järjestetty jo kolmen viikon ajan, ja vapaaehtoisemme ovat olleet mukana jokaisena kertana. Kaivopuisto on kaunis kaupungin puisto, jonka haluamme pitää puhtaana. Kolmen tunnin siivoamisen jälkeen palkintonamme on ollut ihana ateria Raipen Grillissä. Siellä ollaan oltu meille todella mukavia ja tarjottu kaupungin parhaimpia hampurilaisia. Olemme tästä hyvin kiitollisia, sillä mikä olisikaan parempaa kolmen tunnin roskien keräämisen jälkeen, kuin hyvä hampurilainen ystävien seurassa?

Nyt olemme kehittäneet ecovolunteeringiä seuraavalle tasolle. Seuraavina viikkoina aiomme siivota merta kanoteeilla Hietsussa, Keilaniemessä, Vuosaaressa ja monissa muissa paikoissa!

Pysykää valppaina, lisää informaatiota näihin ecovolunteering-aktiviiteetteihin osallistumisesta löytyy youth revolution -linkistä näiltä nettisivuilta tai meidän instagramista. Luvassa on mahtavia ecovolunteering-kokemuksia ja haluamme sinut mukaan auttamaan pitämään huolta ympäristöstämme!

Kutsu kavereita tekstiviestillä mukaan

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    X
    X