Yleinen

Cooking For Others: Session I

Cooking for Others, yksi IYC:n aktiivisista hankkeista yhteistyössä Englantilaisen koulun kanssa, on palannut toiselle kaudelle. Kerran kuukaudessa kotitalouskurssin opiskelijat valmistavat ruokalistan ja toimittavat ruokaa Helsingin kaupungin tarvitseville ihmisille.

Joka kuukausi on erilainen ruoka-aihe ja haaste, joka kutsuu luovuuteen keittiössä ja huolehtimaan hyvin katetusta pöydästä sekä opiskelijoille että perheille, joille ruoka toimitetaan. Tällä kertaa opiskelijat ovat valmistaneet aasialaisen menun, jossa ruokalajeiksi on valittu Pad Thai ja kuohkeat pannukakut.

Cooking for Others -hankkeen päätavoitteena on tunnistaa yksilön arvo. Haluamme välittää yksityiskohtien muuntavan voiman, sillä muutos tapahtuu juuri pienten asioiden kautta.

Kerran kuukaudessa toteutettava hanke on suunnattu Englantilaisen koulun oppilaille. Heille tämä toiminta auttaa heitä arvostamaan yksityiskohtien muuttavaa voimaa ja sitä, että koulun keittiössä tehdyillä yksinkertaisimmilla teoilla voidaan muuttaa maailmaa. Pienillä asioilla voidaan saada aikaan näkyviä muutoksia.

Samoin ruokaa saavat perheet – jotka ovat samoja perheitä, jotka saavat ruokaostoksia joka viikko ruoanjakeluhankkeemme ansiosta – tuntevat, että oppilaat välittävät heistä, sillä he kokkaavat heille huolella ja rakkaudella.

Kutsu kavereita tekstiviestillä mukaan

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    X
    X