Yleinen

Joulugaala 2023

Viime joulukuun 1. päivänä vietimme yhteistyössä Hanken yliopiston kanssa solidaarista joulugaalaa. Tapahtuman tarkoituksena oli mainostaa “Share your Christmas” kampanjaa sekä saada ihmisiä osallistumaan siihen. Samalla halusimme  vierailijoiden tutustuvan meksikolaisen ja perulaisen kulttuuriin, joten päädyimme luottamaan näistä maista tuleviin taiteilijoihin, tanssijoihin ja ruokaan, jotta ihmiset pääsisivät syvällisesti tutustumaan heidän kulttuuriinsa.

Tapahtuma oli täysin menestykäs, sillä monet osallistujat ilmaisivat suurta kiinnostusta kampanjaa kohtaan ja tukivat sen edistämistä lahjoituksin.  Gaala oli jaettu kolmeen osaan. Aloitimme tervetulokahveilla, jolloin vieraat saivat nauttia kupillisesta lämpimästä kahvista, kun vapaaehtoiset selittivät, kuinka tapahtuma tullaan järjestämään.

Tämän jälkeen näytöksen aika oli päätetty. Ohjelmassa oli musiikki- ja kulttuurisessio, joka sisälsi kolme esitystä eri taiteilijoilta. Ohjelman aloitti perulainen yhtye Uña de Gato, joka rokkasi lavalla ja sai yleisön tanssimaan ja nauttimaan. Seuraavaksi Rodrigo Pajuelo ja Tito Chauca ilahduttivat meitä kitaran ja perulaisen huilun pehmeillä ja suloisilla äänillä. Päätteeksi Askelten Palon tanssijat yllättivät Hankenin tapahtumasalin kauniilla ja vaikuttavalla esityksellään.

Musiikkiohjelman päättyessään oli illallisen aika. Miski International oli tapahtuman virallinen ruokakumppani, ja tarjoili hyvin tyypillistä perulaista ruokaa “Cevicheä”. Tarjolla oli myös espanjalaisia munakkaita, jotka Englantilaisen koulun oppilaat olivat valmistaneet Cooking for Others- hankkeen ansiosta. Loput ruoasta olivat yhteistyökumppaneiden ja muiden henkilöiden lahjoittamia.

Gaalaa ei olisi voitu järjestää ilman kaikkien vapaaehtoisten, yhteistyökumppaniemme, paikalle tulleiden ja lahjoittaneiden ihmisten tukea ja apua, sekä Hankenin yliopistoa, joka antoi meidän käyttää sen tiloja.  IYC:n hallitukselta: KIITOS PALJON!

Kutsu kavereita tekstiviestillä mukaan

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    X
    X