Yleinen

UUSIA IYC SUOMESSA

Hei kaikki!

Olemme Bego, Mike ja Kaarina. Mike ja Bego ovat juuri saapuneet Espanjasta tänne Helsinkiin tehdäkseen vapaaehtoistyötä IYC:lle tämän kesän. Kaarina on täällä kesäharjoittelijana kuusi viikkoa.

Mike sai juuri suoritettua opettajan yliopistotutkintonsa Madridissa ja halusi tulla tänne Suomeen saadakseen vapaaehtoistyökokemusta ja päästäkseen kulttuurivaihtoon. Begokin suoritti juuri opettamisen ja psykologian yliopisotutkintonsa loppuun ennen tänne saapumista. Hän halusi tehdä vapaaehtoistyötä Espanjan ulkopuolella ja taistella epätasa-arvoa ja -oikeudenmukaisuutta vastaan. Kaarina valmistui juuri ylioppilaaksi täällä Helsingissä ja halusi kerätä lisää työkokemusta ja oppia uutta kansalaisjärjestöjen toiminnasta.

Ensimmäisen viikkomme aikana täällä keskityimme toisiimme tutustumiseen, mukaan lukien muita IYC:llä kuten Aino, Jyri ja Pedro. Tutustuimme myös työympäristöön ja tämän järjestön toiminnan perusteisiin. Aloitimme viikkomme mukavalla Helsinki-kierroksella ja tutustuttamalla Miken ja Begon hieman Suomen historiaan. Seuraavien päivien aikana teimme paljon mielenkiintoisia asioita, kuten autoimme järjestelemään tulevia kesän projekteja ja aikatauluja, tutustuimme uusiin nuorempiin vapaaehtoisiin ja osallistuimme jopa somestrategiointia käsittelevän esitelmän seuraamiseen. Ruokajakeluun osallistuminen oli myös mahtava kokemus, jota suosittelemme lämpimästi kaikille. Perheet, joihin tutustuimme lämmittivät sydäntämme, emmekä malta odottaa heidän tapaamistaan uudelleen!

Kiireisen viikon jälkeen täällä olemme innokkaita ja motivoituneita uusia IYC Suomen tiimin jäseniä. Vaikka aluksi kaikki uusi tieto tuntuikin hieman hämmentävältä ja sekavalta, meillä on nyt itsevarma tunne siitä, että tulemme saamaan helposti kiinni tämän järjestön toimintatavoista varsinkin toistemme tuen avulla. Olemme innoissamme kaikista tälle kesälle suunnitelluista projekteista ja hankkeista, kuten kirpputoreista ja puistotalkoista. Mahtava tiimimme saa päivittäiset rutiinimme tuntumaan entistäkin hauskemmilta.

Olemme hyvin onnellisia ollaksemme täällä ja tehdäksemme osamme toisten auttamiseksi. Toivottavasti tapaamme aktiviteeteissa vielä enemmän upeita vapaaehtoisia, joiden kanssa voimme jakaa tämän kokemuksen. 🙂

Vasemmalta oikealle: Bego, Kaarina, Pedro, Mike ja Jyri

Somestrategiaesitelmää seuraamassa

Kutsu kavereita tekstiviestillä mukaan

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    X
    X