Yleinen

Gambia

IYC Suomi etsii vapaaehtoisia, jotka voisivat auttaa rakentamaan koulua Gambiassa. Kehitysyhteistyöleiri järjestetään yhdessä opiskelijakoti Tavasttähti ja IYC Espanjan kanssa.

Hanke on tarkoitettu 18 – 30 -vuotiaille miehille. Osallistuminen ei vaadi erityistä valmistaumista, sillä jokaisen panos on arvokas ja osallistujat voivat tukea erilasissa tehtävissä osaamisensa pohjalta.

Matkan kustannukset ovat käytännössä lentolippujen lisäksi rokotteet sekä elinkustannukset Gambiassa. Kokonaisarvio on noin 750 – 950 euroa, lippujen hinnoista riippuen. Elinkustannukset paikan päällä ovat noin 150 euroa. Tarvittavat rokotteet ovat malarialääkkeiden lisäksi hepatiitti A ja keltakuume. Rokotteiden ja malariaestolääkityksen kustannukset ovat noin 200 – 250 euroa.

IYC Suomi kerää varoja hanketta varten, mutta toiveena on, että jokainen vapaaehtoinen osallistuisi mahdollisuuksien mukaan kattamalla omat kustannukset. Syy tähän on, että varainhankinnalla saadut varat voidaan siten kohdistaa kokonaisena lasten koulukäyntikulujen takaamiseen, kyläsairaalan materiaalien hankkimiseen ja tarpeellisiin lääkkeisiin.

Tiedostamme, että harvalla nuorella on tähän varaa. Tärkeintä onkin, että saamme halukkaita lähtemään auttamaan. Osallistumisen rahoittamisesta voit olla yhteydessä Jorge Soriaan (jorge.soria@livingforothers.fi, 045-6312362). Osallistujia varten pistetään käyntiin erilaisia rahankeruutempauksia.

Viime vuonna järjestettiin vastaava kehitysyhteistyöleiri Senegalissa. Alla voit katsoa videokooste siitä.

https://youtu.be/SlVzzy-Gja0
Kutsu kavereita tekstiviestillä mukaan

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    X
    X