Yleinen

SAAPUMISKOULUTUS VILLA ELBASSA 

Viime viikolla meidän espanjalaiset vapaaehtoiset, jotka työskentelevät kansalaisjärjestössämme Euroopan solidaarisuusjoukkojen ansiosta osallistuivat Euroopan unionin järjestämään koulutukseen. Koulutus oli järjestetty tänä vuonna Suomessa oleville vapaaehtoisille, jotka ovat toteuttamassa vapaaehtoistoimintoja ja hankkeita täällä. Tämän koulutuksen aikana vapaaehtoisten oli mahdollista oppia tapoja, joiden avulla he pystyvät kehittämään aloiteittaan tehokkaammin sekä osallistua kehittämishankkeisiin. Näiden uusien opittujen työkalujen ja tapojen avulla he pääsevät oppimaan lisää vapaaehtoistyöstä ja sen työmenetelmistä.

Vapaaehtoiset saivat myös suomen kielen tunteja ja koulutustilaisuuden elämästä Suomessa.  Tapaaminen muiden Suomessa asuvien vapaaehtoisten kanssa oli rikastuttava kokemus heille, sillä he pystyivät kertomaan omista hankkeistaan ja toiminnastaan. Koulutus sijaitsi Kokkolassa, Villa Elba nuorisokeskuksessa, yksi Suomen 9:stä tämäntyyppiseen toimintaan omistautuneesta keskuksissa.

Koulutukseen osallistujat osallistuivat kulttuuriseen toimintaan kaupungissa ja sen ympäristössä. He viierailivat porotilalla, osallistuivat ulkoiluaktiviteetteihin, kuten esimerkiksi sauvakävelyyn sekä myöskin vierailivat mm. Renlundin museossa.

Kutsu kavereita tekstiviestillä mukaan

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    X
    X