Musahanke Musahanke Yleinen

Kuuletko minua -hankkeen syksy huipentui pikkujouluihin

Kuuletko minua -hankkeen työpajoissa on syksyn aikana kokoonnuttu yhteen musiikin, liikkeen ja ilmaisun äärelle. Hankkeen musiikillisista hedelmistä ja hyvästä ilmapiiristä päästiin joulukuun ensimmäisenä päivänä nauttimaan pikkujouluihin Angelicum-saliin, jonne kokoontui nelisenkymmentä vanhaa ja uutta hankkeen ystävää.

Työpajoja on syksyn aikana järjestetty kaksi ja niiden lisäksi on kokoonnuttu myös epävirallisemmin soitteluiltoihin. Ensimmäinen työpaja järjestettiin syyskuussa ja sen ohjauksesta vastasivat Julia Silverio, Elisa Rautiainen ja Josefiina Rekiaro. Työpajassa tutustuttiin vapaaseen liikkeelliseen ilmaisuun ja biisinkirjoitukseen ja viikonlopun lopuksi syntyneet kappaleet esitettiin työpajan lopussa Allergiatalon aulassa muille ryhmille.

Jo ensimmäisessä työpajassa moni mainitsi vapautuneesta ja hyväksyvästä ilmapiiristä, joka on tullut hankkeessa tutuksi myös muissa tapaamisissa. Hyvän ilmapiirin ansiosta myös uudet osallistujat ovat päässeet työpajoissa nopeasti osaksi yhteistä musiikin tekemistä ja musiikkia on ollut helppo alkaa tehdä yhdessä.

Toisessa työpajassa ihmeteltiin ääntä ja sen kautta ilmaisemista taitavan sopraano Tiia-Maria Saaren johdolla. Tiia-Marian ajatuksia laulusta ja äänestä on muisteltu myös myöhemmissä tapaamisissa ja moni koki saaneensa niistä paljon apua ja rohkeutta käyttää omaa ääntä.

Syksyn kolmas ja viimeinen työpaja järjestetään 11. joulukuuta jälleen Allergiatalolla teatteritaiteen maisteri Nenna Tynin sekä joogaopettaja-kuvataiteilija Emmi Ohraniemen johdolla. Työpajassa mietitään erilaisten liikkeellisten harjoitteiden kautta tunteita ja niiden tuntemista kehollisesti.

Työpaja on avoin kaikille ja siihen on vapaa pääsy. Lisätietoa työpajasta löytyy hankkeen Instagram-sivuilla, mistä löytyy myös linkki ilmoittautumislomakkeeseen.

Kutsu kavereita tekstiviestillä mukaan

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    X
    X