Hallitus

Viljami Haavisto

Viljami Haavisto

Hallituksen jäsen
0458610868

Viljami on teologian ja estetiikan ylioppilas, joka työskentelee tällä hetkellä politiikan parissa. Viljami osallistui muun muassa kesällä 2018 Project Ecole -hankkeeseen ja on osallistunut moniin erilaisiin IYC Suomen tempauksiin. Vapaa-ajallaan Viljami harrastaa kirjallisuutta sekä pelaa maahockeytä.

Robert Sandberg

Robert Sandberg

Hallituksen jäsen

Oikeustieteiden opiskelija ja hallituksen jäsen. Muun muassa lukuisiin eri urheilulajeihin, kielten opiskeluun ja kirjallisuuteen intohimoisesti suhtautuva Robert antaa IYC:n käyttöön oman lainopillisen näkökulmansa. Robert oli myös viime kesänä mukana Projet Ecole -koulunkunnostushankkeessa.

Charles Nwoko

Charles Nwoko

Toiminnanjohtaja
0469526336

Charles on IYC Suomen toiminnanjohtaja ja veturi. Hymyllään hän saa kaikkea hyvälle tuulelle, ideoillaan hän saa meitä liikkeelle. Charles oli mukana IYC Suomen perustamisessa.  

Elias Rautiainen

Elias Rautiainen

Hallituksen jäsen

Hän oli mukana 2017 IYC:n koulunrakennusprojektissa Ugandassa ja haaveilee uudelleen Afrikkaan pääsystä. Suomessa hän osallistuu ennen kaikkea IYC:n musiikkiprojekteihin.
Koulutukseltaan Elias on ensihoitaja (amk).

Elle Rautiainen

Elle Rautiainen

Varapuheenjohtaja
0402170500

Elle opiskelee muusikoksi konservatoriolla ja valmistuttuaan hän aikoo palata ammattikorkeakouluun, yhteisöpedagogian opintojen pariin. 

Elle unelmoi työstä, jossa voisi yhdistää nämä kaksi tutkintoa ja päästä työskentelemään monipuolisesti järjestö- sekä kulttuuripiireissä.

”Hallituksemme on motivoitunut ja idearikas”

Santi Rodriguez

Santi Rodriguez

Hallituksen jäsen

Santi tuli Suomeen opiskelupaikan perässä ja löysi uuden kodin. Nykyään opiskelee graafiseksi suunnittelijaksi.

Hän huolestuu nykynuorison ongelmista ja halua auttaa nuoria löytämään elämäänsä päämäärä ja tarkoitus hyväntekeväisyyden avulla.

Jorge Soria

Jorge Soria

Puheenjohtaja
jorgesro@gmail.com
0456312362

Jorge ”Jyri” Soria on Espanjassa syntynyt innokas kaveri. Hän tutustui IYC:n toimintaan jakamassa aamupalaa Madridin kodittomille. Jorge oli mukana IYC Suomen perustamisryhmässä ja toimii tällä hetkellä hallituksen puheenjohtajana. 

Jorge opiskeli taloustiedettä Aalto yliopistossa ja työskentelee nykyään Helsingin yliopistossa tutkijana. Hyväntekeväisyyden lisäksi, mielenkiinnon kohteisiinsa kuuluu luonto, patikointi, kiipeily ja kirjallisuus.

X
X